Hydroflow C-Serie waterontharders

Hydroflow C-Serie
Hydroflow devices from the C series (here the C-100) are powerful all-rounders against calcification in water pipes

Grotere woongebouwen en bedrijfspanden  

De C-serie is veelzijdig inzetbaar en leverbaar in verschillende varianten (van klein naar groot: C-45, C-60, C-100, C-120, C-160). Een C-45 is bijvoorbeeld een uitstekende keuze voor een wat groter huis (bijvoorbeeld beide helften van een 2-onder-een-kap). De C-160 (het sterkste apparaat in de C-serie) wordt ingezet in appartementencomplexen of bureaugebouwen met een uitgestrekt leidingnet.


Doordat de C-serie om leidingdiameters tot wel 200mm past, kunnen deze apparaten om vrijwel alle soorten leidingen in woongebouwen en kantoren worden geplaatst. Ook voor gebruik in hotels of in kleine industriële installaties is de C-serie een geschikte keuze.


Vrijblijvende offerte
Eigenschappen
Voor middelgrote gebouwen
De Hydroflow C-Serie bestaat uit verschillende apparaten. Het kleinste model (de C-45) biedt veel power voor huishoudelijk gebruik; het grootste model (C-160) wordt ook in de hotellerie ingezet. Ook kleine industriële installaties kunnen met apparaten van de C-Serie tegen verkalking worden beschermd.
Commerciële toepassingen
De "C" in C-Serie staat voor "Commercial". Deze apparaten zijn geschikt voor talrijke inzetgebieden in verschillende bedrijfstakken. Van huizen en hotels tot MKB: in de meeste gevallen biedt de C-Serie een passende oplossing voor kalkproblemen.

© 2018 Maimtec B.V. | Officieel Hydropath distributeur voor de Benelux | +31 546 566 417