Hydroflow HS-38c waterontharder

Hydroflow HS-38c
De oplossing voor hard water in de industrie: Hydropath S-Serie. Bijzonder geschikt voor stoom- en dampinstallaties

Voor kleinere particuliere huishoudens  

De Hydroflow HS-38c is het kleinste model in ons assortiment. Klein, maar toch behoorlijk krachtig! De HS-38c kan worden ingezet voor waterleidingen met een lengte tot ongeveer 75 meter, maar wordt ook vaak gebruikt als aanvullende bescherming op bijzonder gevoelige plaatsen in grotere leidingnetten. Door het compacte formaat en de bijzonder eenvoudige installatie is het geschikt voor vrijwel iedere situatie. De installatie kunt u binnen enkele minuten zelf uitvoeren.


Einde aan kalkproblemen

Dankzij de Hydroflow HS-38c ondervindt u geen problemen van hard water meer. Uw hele leidingnet wordt tegen kalkaanslag beschermd en bestaande kalkaanslag wordt afgebroken. Door een - geheel veilige en onmerkbare, elekrische spanning in het water kunnen kalkkristallen zich niet meer aan de leidingen hechten. Zo blijven uw leidingen langer intact en bespaart u energiekosten. Het water voelt zachter aan en schoonmaken is gemakkelijker mogelijk.


Vrijblijvende offerte
Eigenschappen
Voor kleinere huishoudens
Compact, maar toch krachtig. De HS38 is compact en heel eenvoudig te installeren. Beschermt leidingnetten tot 75 meter lengte.
Kalk krijgt geen kans
Door het elektrische signaal van de HS38 krijgt kalk geen kans om zich in de leiding vast te zetten. U bespaart energiekosten, en het risico op schade aan leidingen en apparaten wordt verminderd.
Voor extra bescherming
De HS-38c wordt vaak ingezet als aanvullende bescherming tegen kalk op bijzonder gevoelige punten, bijvoorbeeld vlak voor een douchekabine.

© 2018 Maimtec B.V. | Officieel Hydropath distributeur voor de Benelux | +31 546 566 417