Hydroflow HS-40 waterontharder

Hydroflow HS-40
Hydroflow HS40 for limescale protection in large houses

Voor grotere huishoudens.  

De Hydroflow HS-40 is het meest geschikte model voor grotere privé huishoudens. De HS-40 past om leidingen met een diameter tot 63 milimeter en heeft extra vermogen om met de grotere hoeveelheid water om te gaan. Natuurlijk past de HS-40 ook op kleinere leidingen, zoals u deze in de meeste huizen zult vinden. Juist voor een uitgebreid waternetwerk met dunne leidingen is het van belang, dat het signaal alle uithoeken van het netwerk optimaal bereikt.

Het materiaal waaruit de waterleiding bestaat is voor alle Hydroflow waterontharders - dus ook voor de HS-40 - onbelangrijk. Het signaal wordt rechtstreeks in het water geïnduceerd (contactloos overgedragen). De leiding hoeft het signaal dus niet te geleiden, het water bevat het signaal zelf.

(het iets kleinere model bekijken)


Vrijblijvende offerte
Eigenschappen
Voor grote huizen
De HS-40 heeft meer vermogen en is geschikt voor grotere leidingen (tot 63 mm diameter) dan de kleinere modellen HS-38c en S-38c. Met de HS-40 beschermt u het hele leidingnet, ook in grotere huizen.
Tegen kalk
Door het elektrische signaal van de HS-40 krijgt kalk geen kans om zich in de leiding vast te zetten. U bespaart energiekosten, en het risico op schade aan leidingen en apparaten wordt verminderd.
Tegen roest in waterleidingen
De HS-40 werkt beschermend tegen roest in (metalen) waterleidingen. Daardoor blijven de leidingen langer goed en is het risico op leidingbreuken geringer.
Uiterst efficiënt
Zoals alle Hydrolfow apparaten brengt ook de HS-40 een - overigens volledig ongevaarlijk en niet merkbaar - elekrisch signaal in het water. Daarvoor heeft de HS-40 niet veel stroom nodig: met maar € 10,- stroomkosten per jaar, werkt dit apparaat 24 uur per dag!
Eenvoudige montage
Professionele effecten? Dat zeker! Toch hoeft u voor het installeren van de HS-40 geen vakman te zijn (of in te huren). In tegendeel: dankzij de unieke opbouw van ons toestel, voert u de installatie zelf in een handomdraai uit. Zonder lastige wikkelingen of andere handelingen: plaatsen, aansluiten - klaar!

© 2018 Maimtec B.V. | Officieel Hydropath distributeur voor de Benelux | +31 546 566 417