Hydroflow P-Serie waterontharders

Hydroflow P-Serie

Voor grotere zwembaden en koeltorens

Met de Hydropath P-Serie worden waterleidingen die grote hoeveelheden water transporteren tegen verkalking beschermd. De P-Serie wordt voornamelijk in grote openbare zwembaden en koeltorens in de industrie gebruikt. Dat klinkt als een vreemde combinatie, maar bij nader inzien zijn de vereisten vergelijkbaar: het tegengaan van algen en bacteriële problemen is namelijk in beide gevallen van cruciaal belang. En precies daarvoor zorgt de Hydropath P-Serie: het verminderen van verkalking, algen en bacteriën

De P-Serie van Hydropath past om alle soorten leidingen en zorgt voor helderder water. Bij gebruik in zwembaden helpt het de chloorgeur tegen te gaan en kan doorgaans minder chloor worden ingezet. Door het afbouwen van kalkresten in de leidingen werkt de verwarming efficiënter en bespaart u energiekosten.


Vrijblijvende offerte
Eigenschappen
Voor grote zwembaden
De P-Serie is geschikt voor grote (openbare) zwembaden. Dit apparaat werkt, behalve tegen verkalking, tegen algen en bacterieën, en draagt ertoe bij dat uw zwembad met minder middelen toch zeer helder blijft. Bovendien bespaart u op de verwarmingskosten.
Voor industriële koeltorens
In koeltorens vormen bacterieën en algen een bijzondere uitdaging. De P-Serie gaat deze actief tegen.

© 2018 Maimtec B.V. | Officieel Hydropath distributeur voor de Benelux | +31 546 566 417