Hydroflow S-Serie waterontharders

Hydroflow S-Serie
De oplossing voor hard water in de industrie: Hydropath S-Serie. Bijzonder geschikt voor stoom- en dampinstallaties

De Hydroflow S-Serie is speciaal ontwikkeld voor het beschermen van industriële systemen die met stoom onder (zeer) hoge druk werken. Het voorkomt dat kalk zich aan leidingen en in ketels kan vastzetten, en zorgt zo voor grote besparingen door een grotere efficiëntie. Bovendien is het minder vaak nodig, de installatie voor onderhoud stil te leggen, wat bij grote installaties duizenden euro's per onderhoudsbeurt kan besparen


Flexibel inzetbaar

De S-Serie past op alle reguliere leidingsdiameters en is eenvoudig te monteren - ook op bestaande installaties. Het apparaat werk onderhoudsvrij en met zeer geringe stroomkosten.


Vrijblijvende offerte
Eigenschappen
Voor installaties onder druk
De S-Serie is speciaal gericht op (industriële) installaties die met hoge druk werken. Hier is de werking tegen kalk van bijzonder belang: zelfs kleine kalkafzettingen kunnen de efficiëntie van het hele systeem sterk verminderen. Hydropath verwijdert en voorkomt kalkafzettingen, en zorgt zo voor een optimaal functionerend systeem.
Beschermt industriële boilers en ketels
Kalk krijgt geen kans zich vast te zetten in deze belangrijke onderdelen van uw installatie.
Onderhoudsarm
De Hydroflow S-Serie bevat geen bewegende delen, en heeft nagenoeg geen onderhoud nodig. Doordat het apparaat ononderbroken tegen kalk werkt, kunt u doorgaans ook de frequentie van het reguliere onderhoud aan uw boilers en leidingen aanpassen.
Lage gebruikskosten
Hydroflow werkt door de inductie van een elektrisch signaal in het water. U heeft dan ook alleen electriciteit nodig om het apparaat te kunnen gebruiken. De stroomkosten zijn marginaal.

© 2018 Maimtec B.V. | Officieel Hydropath distributeur voor de Benelux | +31 546 566 417