Referenties

Overtuigende statistieken

Sinds de oprichting van Hydropath in 1992 profiteren wereldwijd meer dan 2 miljoen klanten van de Hydroflow producten. Van kopermijnen in Chili, luxe hotels in Londen, bekende koikarper-vijvers in Japan tot een appartementencomplex in Haarlem. Hetzelfde principe is effectief werkzaam in waterinstallaties van elk formaat! Onze unieke technieken en technologieën zijn in meer dan 50 landen gepatenteerd. Onze Research & Development afdeling werkt voortdurend aan het verder ontwikkelen van onze producten en hun toepassingen.

Om het succes van Hydroflow te illustreren, vindt u hieronder een aantal cijfers en een kaart met een selectie van recent geïnstalleerde apparaten in Nederland en België. Hier ziet u duidelijk dat ook uw directe omgeving gebruik maakt van Hydroflow.
3785
tevreden klanten
in Nederland & België
22
jaar ervaring
68
verschillende landen
10
patenten voor onze unieke technologie
 
Referenties

Hieronder volgt een greep uit de vele tevreden reacties die wij van onze klanten hebben ontvangen. Hun feedback helpt u wellicht bij uw keuze voor het juiste apparaat.Nu 2 1/2 mnd geleden geinstalleerd bij mijn vriendin. Het water is daar erg hard en de levensduur van water verwarmende apparaten erg kort. Kalk afslag op sanitair en machine's.

Waarom dit systeem:

Andere systemen voegen iets chemisch toe, niet mijn voorkeur. De systemen zijn ook een stuk duurder en duurder in onderhoud en gebruik.

Wat merk ik nu na 2 1/2 mnd. Weinig/geen aanslag in douche/bad waterkranen gootsteen etc.(aanslag is melkachtig en zeer dun en gemakkelijk te verwijderen.)In de waterkranen zitten kalkkorrels. Subiet in de waterleiding neemt toe.. (water hoeveelheid). Afwasmachine ... gaatjes in de sproeiers blijven open... (normaal 1x per mnd ontkalken) Wasmachine schuimt heftiger met dezelfde hoeveelheid wasmiddel.

Ton S., HS-38c 

Ik moet domweg even een berichtje sturen. We hebben nu 2 weken de HydroFlow aangesloten en we zijn erg enthousiast. Ik ben niet opgegroeid in deze omgeving en vind het kraanwater door zijn hoge kalkgehalte niet te drinken. Ik kocht altijd flessen mineraalwater om te drinken. Sinds we de HydroFlow hebben is het water gewoon lekker geworden. Ik koop geen mineraalwater meer!

Ook is er een duidelijk verschil te zien met kringen die achterblijven op het aanrecht. Dat waren altijd meteen echte vlekken en nu zie je ze nauwelijks meer. Wat er in onze elektrische apparaten gebeurt, kan ik helaas niet zien, maar dit geeft me veel vertrouwen dat de HydroFlow daar ook wel zijn uitwerking zal hebben. En dat is met de hardheid van het water hier geen overbodige luxe.

Voorheen hebben we magneten geprobeerd, maar dat hielp echt helemaal niets.

Dit is gewoon super!

T. Gieling, HS-38c  

Enige tijd terug kocht ik bij Maimtec twee waterontharders HS38. De koop verliep eerlijk en correct.

Het product zelf lijkt mij te werken. We hebben onder het aanrecht in de keuken en klein boilertje staan. En deze functioneerde niet goed meer. Ondanks dat het ding nog maar 6 jaar oud is. Met de HS38 begon de boiler na 1 week terug weer heet water aan te maken ipv warm water.
Verder merkten we dat bv in de douche de kalkaanslag vlotter te verwijderen is, de kalk hecht zich niet meer. Tot zelfs het verwarmingselement van waterkoker is terug meer blinkend tegenover vroeger wit van de kalk.

De HS38 onthardt niet echt, maar maakt de kalk minder schadelijk. De kalk zit in het water maar doet geen kwaad meer aan uw toestellen.

Wij hebben er twee geplaatst omdat de cv-ketel met boiler vooraan ons huis staat en de keukenboiler achteraan op 17 meter van elkaar.

Ik heb voor we besloten te kopen mensen in de stiel er over gesproken. Zij zeiden dat het theoretisch mooi klinkt maar twijfelden over de praktijk. We hebben toch het risico genomen en zien toch dat het goede resultaten oplevert.

Van mij krijgt de Hydroflow een positieve commentaar.

M. Emanuel, HS-38c 

Hierbij wil ik graag mijn ervaring met de water-onthardings apparatuur van Maimtec op papier zetten.

Ik heb een technische achtergrond en ben op die manier al meerdere keren in contact geweest met bedrijven die oplossingen bieden voor het kalkprobleem in waterinstallaties. Vooral in de periode dat ik bedrijfsleider was van een installatiebedrijf heb ik mij daar meerdere keren mee bezig gehouden.

In 2002 heb ik van MaimTec een door hen op de markt gebracht apparaat aangeschaft en in mijn huis geïnstalleerd, omdat de beschrijving mij wel aansprak. Tot nu toe waren er alleen maar ervaringen op papier gezet van verschillende apparaten maar een technische beschrijving ontbrak meestal.

In Augstus 2002 heb ik dus dit apparaat in mijn woning geïnstalleerd. In mijn woning bevonden zich op dat moment meerdere toestellen die gevoelig waren voor kalkaanslag omdat er een verwarmings element bij in zat. Wasmachine, cv-combi-ketel en een close-in boiler.

Het is niet eenvoudig om te zeggen dat de apparatuur van MaimTec werkt. Daarvoor zou je eigenlijk de apparaten moeten slopen. Dat doe je niet zomaar. Begin 2004 heb ik besloten tot het aanschaffen van een nieuwe cv-combi-ketel. Omdat deze ook op een andere plaats gemonteerd zou worden kwam ook de close-in boiler te vervallen. Na de montage van de nieuwe cv-combi-ketel, en de demontage van de oude cv-combi-ketel en de close-in boiler was er natuurlijk de mogelijkheid om deze apparaten uit elkaar te halen en de verwarmings elementen eens goed te bekijken.

Mijn verbazing was groot.

Zowel de boiler van de cv ketel als de close-in boiler waren echt totaal vrij van enige kalkaanslag. Ook het elektrische verwarmings element van de close in boiler was totaal schoon. Dit had ik nog nooit gezien. Ook al zit Vriezenveen niet in een gebied van hard water,(9DH) toch kun je duidelijk de sporen van kalk op een verwarmingselement zien als je een toestel uit elkaar haalt. Bijvoorbeeld de wasmachine van mijn schoonmoeder had een sterke kalkaanslag op het verwarmingselement nadat ik dit apparaat uit elkaar had gehaald. Een bewijs dat ook bij mijn apparaten had moeten zijn.

Ik heb de beide boilers aan dhr. Pelled gegeven omdat hij van mij iedereen mag overtuigen dat zijn apparatuur echt werkt.

Natuurlijk is elke installatie anders en zijn er invloeden op het functioneren. Maar bij mij zat de cv-combi-ketel ver van het ontkalkingsapparaat, en toch was de boiler helemaal schoon.

Ik zou iedereen aanraden om een dergelijk apparaat in zijn woning te installeren. Het installeren is heel eenvoudig en de resultaten enorm.

M. Wijma, HS-38c 

Beste heer Pelled,

Het apparaat doet goed zijn werk zover ik kan beoordelen. In het begin dat je hem gebruikt, merk je dat alle kalk los komt. De ketel zat snel weer verstopt door alle stukken kalk. Echter daarna merk je dat je de ketel i.p.v. elk jaar vol zit nu jaren niet meer verstopt raakt door kalk. Dus mijn reactie’s zijn dan ook positief.

T. Brouwers, HS-38c 

Mijn ervaringen met de waterontharder:

We hebben hem ingezet onder de waterboiler in de plaats Zottegem in België. Onze problemen met het water: kalkrijk, kalkvlekken op sanitair, keuken, kalkafzettingen in elektrische apparaten (boiler, koffiezetter, vaatwasser, wasmachine. Een zeer harde laag kalk welke moeilijk te verwijderen is. De leidingen werden nauwer als gevolg van de kalkafzettingen,dus slechts een dun straaltje!

Een jaar geleden plaatste ik de ontharder, na een jaar zijn we dik tevreden! Ik had ook mijn twijfels over dit wondermiddel maar toch doorgezet!

Hoe bemerk je het resultaat?

De eerste weken... NIETS! Mijn gedachten... Ik ga de boot in voor een flink bedrag. Je kunt pas na min 1 maand een resultaat verwachten. De kalkaanslag verdwijnt pas langzaam! Kalkorrels (geel) in de perlators van de kranen,kalkranden in wastafels en toiletpotten verdwijnen. De waterstraal uit de kraan wordt langzaam groter. Kalkafzettingen in wastafels,bad en kranen is er wel. Maar is poederachtig en is in een handeling weg te vegen. De vaatwasser en wasmachine lopen rustiger ! Boiler is sneller warm,was machine heeft veel minder poeder nodig!

Koffiezetter hoeft niet iedere maand ontkalkt te worden, we gebruiken nu geen chemische middelen om te ontkalken! Het scheelt heel veel in poetstijd, de kalkpoeder is zo weg te vegen. Het is een beetje gewoon geworden dat er geen hinderlijke kalkafzettingen meer zijn.

Onze kennissen gebruiken duurder installaties om het water te ontkalken, dit apparaat ontkalkt niet! Maar zet de kalk om in een poedervorm, welke zeer gemakkelijk te verwijderen is!

Het verhaal lijkt een beetje ongeloofwaardig maar is wel waar.

Wil je eens snel resultaat ? Dan moet je dit apparaat niet aanschaffen, heb geduld in het gebruik en het werkt.

Onze ervaring, Het werkt... Geduld. En kijken naar de kalkafzettingen. Dus over je twijfel heenstappen.

T. Schrijnemakers, HS-38c 

Geachte heer Pelled,

Ik heb vorige week een waterontkalker besteld. Ben er tot nu toe zeer tevreden over. Ik merk de werking van de Hydrofow ontkalker, dat het water zachter aanvoelt. En ook is de smaak van het water veel zachter. De thee die ik zet smaakt ook beter. Het is echt een goed apparaat.

M. Groen, HS-38c 

Geachte heer Pelled,

Wij zijn sinds augustus 2005 in het bezit van een Hydroflow HS voor huishoudens en zijn hier uitermate over tevreden. Het is beslist de aanschafprijs waard! De aanslag van kalk reduceerde zich al binnen enkele maanden.

P. Dingemans, HS-38c 

Goedenavond meneer Pelled,

Het Hydroflow ontkalkingssysteem levert na het inwerken zichtbaar resultaat. Bijvoorbeeld: de waterkoker heeft na ca. 4 maanden in gebruik nauwelijks nog kalkaanslag

Rein v.d. B., HS-38c 

Sinds een goede maand hebben we de HS38 voor huishoudens geïnstalleerd.

We wisten niet echt goed wat te verwachten maar na 2 weken waren de eerste veranderingen merkbaar. Het begon met mijn vrouw die zei dat haar haar zachter was na het wassen, minder kalkaanslag in de douche en op de vaat.

Toegegeven, eerst was ik vrij sceptisch - wat zou ik krijgen voor mijn geld - maar nu moet ik toegeven dat ik mijn geld goed besteed heb. Niets dan lof over dit 'machien'.

B. van Loo, HS-38c 

Dhr. B. heeft in december 2009 7 apparaten gekocht voor gebruik in een appartementencomplex.

Sinds eind december 2009 heb ik de HS 38 in gebruik en ben er heel tevreden over. Er is veel minder kalkaanslag in de zichtbare delen van apparaten, zoals water- en eierkoker. Op het sanitair is wel sprake van lichte aanslag, die gemakkelijk te verwijderen is.

Later hebben nog 6 bewoners de HS 38 aangeschaft. De heer Pelled was zeer behulpzaam bij de installatie. Heel prettig met hem zaken te doen.

Z. Boonstra, 7 stuks HS-38c 

Beste Nachum,

We willen we bij deze graag nog een HydroFlow HS38 bij je bestellen. We gaan onze wasmachine namelijk verplaatsen naar een plek die te ver van de huidige HS38 ligt.

Overigens is de hardheid van ons water in Frankrijk onlangs door een laboratorium onderzocht en vastgesteld op 75 Dh (!!!). Het is fantastisch dat de HS38 zelfs dat aan kan. Deze zomer lieten wij onze tevredenheid ook weten aan de familie W. die ons per e-mail vroeg naar onze ervaringen. De heer W. besloot daarop een Hydro Flow bij jullie te bestellen voor zijn huis in Alicante (Spanje).

Familie Vissia, 2 stuks HS-38c 
© 2018 Maimtec B.V. | Officieel Hydropath distributeur voor de Benelux | +31 546 566 417